Usluge

 • Protetika

  Protetika

  Izrada protetskih nadoknada je oblast je stomatologije u kojoj su stomatolozi naše ordinacije veoma iskusni i vešti. Rešavamo probleme nedostatka jednog, više ili svih zuba u jednoj ili obe vilice, njihovo umetanje kao i uklapanje u zagrižaj.

   

  Detaljnije...

 • Oralna hirurgija

  Oralna hirurgija

  Tim eksperata ordinacije AB dr Idrizović vrši različite hirurške intervencije, odnosno hirurške terapije i zbrinjavanje tvrdih i mekih tkiva usne duplje. Lekari ordinacije obezbeđuju konstantnu podršku pacijentu nakon obavljenih hirurških zahvata.

   

  Detaljnije...

 • Implantologija

  Implantologija

  Iskusni tim stomatologa naše ordinacije vrši nadoknadu izgubljenih zuba uz pomoć kvalitetnih implanata. Implanti predstavljaju najbolju zamenu za izgubljeni zub, jer se njihovom ugradnjom izbegava brušenje susednih zuba.

   

  Detaljnije...

 • Konzervativa i endodoncija

  Konzervativa i endodoncija

  Uklanjanje karijesa i postavljanje plombi, kao i lečenja zubnih kanala (vadjenje živca) kada je karijes ugrozio zubnu pulpu (zubni živac) i prouzrokovao zapaljenje.

   

  Detaljnije...

 • Dečija stomatologija

  Dečija stomatologija

  Stomatolozi ordinacije posebno strpljenje ispoljavaju u radu sa decom, a sa mališanima praktikuju i sistem nagrađivanja nakon uspešno obavljene intervencije.

   

  Detaljnije...

 • Ortodoncija

  Ortodoncija

  Vršimo ispravljanje nepravilnog zagrižaja kod dece i odraslih postavljanjem fiksnih i mobilnih proteza. Postavljamo fiksne proteze sa metalnim i providnim bravicama, mobilne proteze i radimo ortodontsko-hirurško izvlačenje zuba.

   

  Detaljnije...

 • Paradontologija

  Parodontologija

  Veoma uspešno saniramo probleme vezane za potporni aparat zuba - oboljenja koja dovode do parodonpatije. Uklanjamo meke naslage, zubni kamenac i pigmentaciju na zubima nastalim konzumiranjem cigareta, čajeva i kafe.

   

  Detaljnije...

 • Preventiva i konsultacije

  Preventiva i konsultacije

  Stomatološki pregled (dva puta godišnje) je najbolja prevencija u borbi protiv karijesa. Redovan stomatološki pregled je neophodan da bi se sprečili ili rano otkrili odredjeni poremećaji.

   

  Detaljnije...

O nama

1992. godine, prelaskom iz državne u privatnu praksu, dr Ahmet i Bojana Idrizović osnivaju stomatološku ordinaciju u ulici Vojvođanskih brigada i nakon 10 godina ordinacija se premešta u Ćirpanovu 13.

Veliki broj stalnih pacijenata i njihovih porodica koji su poverili zdravlje svojih zuba oridnaciji najbolje govori o kvalitetu izvršenih stomatoloških usluga.

Ordinacija pruža sve vrste stomatoloških usluga uz podršku i praćenje stanja pacijenata nakon obavljenih intervencija.

 

Korisni linkovi

Dental Care Every Day: A Caregiver's Guide
Svakodnevna nega zuba

Dental care - child
Nega zuba kod dece

American Dental Association - MouthHealthy - Oral Health
Oralna higijena

 

Princip rada

Pregled - saveti - konsultacije koje obave lekari naše ordinacije su besplatni i neobavezujući.

Obavezujući stav ordinacije je da pre bilo koje ozbiljne intervencije pacijent obezbedi OPT snimak obe vilice sa svim zubima, a po potrebi i snimak sumnjivog zuba, što se može obaviti u samoj ordinaciji.

Kontakt

 • Telefoni:

  +381 21 548 988 / +381 65 8548988

 • Email:
  abidrizovic@gmail.com
 • Adresa:
  Ćirpanova 13
  21000 Novi Sad
  Srbija